Over Ons

Over Ivitamins

Ivitamins is ontstaan vanuit eigen ervaring en behoefte. Wij willen sporters/topsporters een dagelijkse ondersteuning bieden op duurzame en natuurlijke wijze. Preventief zodat heftige blessures kunnen worden voorkomen en alles uit het dagelijks leven en/of work-out kan worden gehaald.

Wij zijn de nieuwe toekomst! Geven prioriteit aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Proberen mens en milieu opnieuw met elkaar te verbinden met als doel: zware metalen in het menselijk lichaam doen reduceren. Zodat het lichaam optimaal kan worden benut. Wij geloven sterk in het eigen herstellend vermogen van het lichaam, waarbij vitaminen, mineralen en aminozuren van essentieel belang zijn !

Wij bieden een hoogkwalitatief product voor zowel mens als milieu. Een combinatie van design, kwaliteit & milieuvriendelijkheid. Zonder schadelijke toevoegingen. Ivitamins staat voor Inspireren, Instrueren & Informeren via het Internet. Vier deelgebieden waar wij elke dag op in spelen! Bekijk direct ons aanbod. Of maak direct kennis met de founder & owner Devi Sentrop! (Instagram: Devi Sentrop)